Sunday, November 27, 2016

Heihoo!

Oeh, pole juba mitu päeva siia kirjutada  jõudnud. Üritame nüüd selle vea parandada :)

Reedel olime koolis. Sellel päeval oli juuksurite õpilastel selline päev, kus nad said harjutada värvimistöid reaalsete klientide peal. Nagu aru saime, siis õpetaja leidis neile ise kliendid. Ka meie saime teha tööd reaalse kliendiga! Meie ülesandeks oli kogu pea salgutamine ning juuste toonimine. Tulemus jäi väga ilus kuid kahjuks pilti me ei teinud. Osad õpilased tegid üle pea värvimist ning need kellel klienti polnud, harjutasid keemilise loki keeramist.

Selline tore silt ka koolis! :)

Peale kooli käisime linna peal ringi uudistamas. Peatänav oli tehtud väga ilusaks. Igale poole olid pandud jõulutuled. Oli ehitatud lava, kus lauljad laulsid ilusaid jõululaule. Tehtud oli ka väike jõuluturg ning lastele mõned atraktsioonid üles seatud. Kõik oli väga kaunis :)


Laupäeval olime Tauntonis salongis. Kliente oli palju ning päev oli kiire. Selles salongis on selline sûsteem, et juuksur ise ei korista oma töökohta kui kliente on palju. Selleks on siin assistendid (seda teeme ka meie palju kuid vahest saame ka juukseid pesta ja kuivatada). Siinsed töötajad teevad oma tööd kiiresti ning neid on põnev jälgida. Kliendi saabudes teevad nad väga põhjaliku konsultatsiooni, kus lisaks kliendi soovile uuritakse välja ka kliendi elustiil ( võib võtta aega kuni poolteist tundi) !


Laupäeval käisime õhtu kultuuri avastamas.


Täna käisime Bristolit avastamas, mis oli väga tore :) Alguses muidugi eksisime ära kuid tunni möödudes saime õigele rajale tagasi.



Bristoli rongijaam

Soojad kallid Inglismaalt! 

No comments:

Post a Comment