Thursday, November 24, 2016

Hello hello ! :)

Ohohoooo, täna oli jälle selline mônus päevake. Hommik algas juba päris varakult, (umbes kella kuuest), sest pidime minema bussile, millega saime sõita Tauntonisse salongi. Nagu ikka, jõudsime me päris palju varem kohale, kartes, et ei jõua õigeks ajaks. Kohal pidime olema 8.45 ja mis kell meie seal olime? 08.00. Kuna meie salong asus tänaval, mis oli väravaga kinni, ootasime üle poole tunni värava avamist. Selle aja jooksul jalutasime natukene ringi ja siis ootasime jälle värava taga :D Lõpuks saabus see hea hetk, kui värav avati ja saime ka salongi minna. Kõik võtsid meid väga väga hästi vastu ja on meiega sõbralikud.




Mis me täna teha saime salongis? Esialgu lihtsalt tutvusime veel nii salongi kui ka salongitöötajatega.Peale seda Tiina pesi,kuivatas ja sirgestas mu juuksed. Hiljem aitasime salongi visuaalselt korda teha ning mina ( Annely) sain ka salongi administraatori juukseid pesta, kuivatada ning patsi punuda :)
 Lõuna aeg ei suutnud me otsustada kuhu sööma minna ning mida üleüldse süüa. Lõpuks loobusime. Läksime lihtsalt tagasi salongi puhkeruumi ja võtsime oma saiakesed välja :D
Edasi möödus rahulikult, sest kliente oli vähe.

Salongi kujundus on väga äge :)
 Salong on kahekorruseline.
Sisse astudes on administraatori laua kõrval  laud Davinesi toodetega, mida kliendid saavad proovida. Sealt edasi on väga lahe ruum, milles teostatakse kliendi juuste värvimistöid ( näeb välja nagu baarilett).  Ülemisel korrusel on konsultatsiooni ja peapesu ruum ning sealt edasi minnes on juustelõikuste ruum.





Aa ja täna viisime neile ka Eesti komme, mis neile väga maitsesid ja raamatut lugesid ka usinalt! ;)




Tervitused Inglismaalt! :)

No comments:

Post a Comment