Tuesday, November 29, 2016

Good evening!!

Esmaspäeval olime Tauntonis salongis. Päev oli üpris rahulik, kliente oli vähe. Lõpuks tegid kõik üksteisele miskit. Meie Annelyga tegime üksteise peal soenguid. Üks salongi töötajatest, kelle nimi on Nick küsitles meid peaaegu kaks tundi ja uuris Eesti kohta. Proovisime leida erinevusi hindades ja üldse elust. Peale salongi läksime veel korra poodidesse, et osta jõulukinke.

Täna teisipäeval olime koolis. Eelmine nädal andis juustelõikus õpetaja ülesande, et me otsiks välja juukselõikuse ja teeks seda siis nuku peal. Ta tahtis meie taset näha ja uurida, et kuidas meie lõikame. Ta jäi meiega väga rahule ja kiitis palju. Siin pildid meie töödest:

Tiina lõikus

Annely lõikus

Annely tegi ka punutise


Peale lõikuse tundi oli meil ka keemiliseloki tund. Õpetaja ütles, et moes on meeste keemiline lokk Inglismaal. Väga paljudel noortel poistel on siin keemiline lokk ja juuksed värvitud(nt sinine, blondeeritud, punane).
Me keerasime ka Annelyga nukule rulle, kuna sellist tehnikat me veel keeranud ei ole. Kuigi inglased ise ei viitsinud keerata seda ja harjutasid ise teist lokikeeramis tehnikat. Meile tundus see aga väga põnev.




Mulle meeldib ka süsteem, et nad teevad nukkude peal lõikused ja järgmisel tunnil kutsutakse päris modell, kelle peal õpitakse eelmises tunnis õpitud lõikust.

Bye! Have a nice evening!

No comments:

Post a Comment