Friday, December 2, 2016

Hello!

Kolmapäeval oli meil rahulik päev. Käisime õhtul koolis kella 17:30-21. Nende õppesalong on veidi erinev Bridgewateri koolis. Kliendid tulevad kohale õppeklassi. Seal teevad nad töid klientide peal. Meie Annelyga tegime tööd oma nuku peade peal, kuna meil kliente ei olnud. Teostasime kooli poolt antud õppepeade peal värvimist.

Tiina terve pea blondeerimine

Annely triibutamine



Neljapäev ei olnud väga palju kliente Tauntoni salongis. Tegime Annelyga üksteise peal soenguid ja vaatasime, kuidas töökaaslased lõikusi ja värvimisi tegid. Kõige hullem oli tagasi sõit, mis meil 2tundi (muidu 48min)kestis. Siin Inglismaal on ummikud ikka väga hullud.

Reede ehk täna jõudsime ka salongi 10minutit hiljem, kuna neid busse ei tea kunagi. Kõige esimene tööpäev läksime eriti varajasele bussile ja ootasime 45minutit ukse taga.

Täna olime salongis 10h, kui alguses jõudsime oli salongis hullumaja. Kliente oli palju ja tegutsemist oli rohkelt. Jama on ka see, et siin on pistikud teised ja meil ei tööta föönid, siis minu(Tiina) soeng oli täisesti kräsu tagant, siis ülemus näitas Annelyle mu soengut ja ütles, et mul hea sõbranna, kes ei maini ka midagi. Kiiruga ei olnud aega üldse selle peale mõelda. :-D

Õhtuks tulime nüüd Dorchesterisse ja oleme Annely sugulase pool. Naudime siin kohvi, sööme küpsist ja mõnuleme kamina ees :-)

Bye!!

No comments:

Post a Comment